Onze
werkwijze

Onze
werkwijze

Onze
werkwijze

Wanneer je ervoor kiest om met ons een traject aan te gaan, is het prettig als je vooraf weet waar je aan toe bent. Er komt tenslotte al genoeg op je af. Je weet op die manier precies wat je van ons mag verwachten. In grote lijnen bestaat het uit de volgende stappen:

1. Kennismaking

Omdat we langere tijd intensief gaan samenwerken, willen we graag weten wie je bent. Geen stijve, formele gesprekken; dit doen we gewoon aan de keukentafel. We nemen de tijd om je uit te leggen hoe het traject eruit ziet en er is alle ruimte voor jouw vragen en verhalen. Jij hebt de regie. Het UWV of je werkgever biedt jou de mogelijkheid om dit traject te volgen, dus zie het als een cadeau dat nieuwe deuren voor je opent. Het is belangrijk dat we een klik hebben met elkaar en dat de samenwerking goed aanvoelt.

2. Plan van aanpak

Goed, we weten nu van elkaar wat de verwachtingen zijn en jij hebt ons verteld wie je bent en wat je met dit traject hoopt te bereiken. We gaan dit nu in een concreet plan van aanpak gieten. Dit plan heeft een vast format, dat is opgesteld door het UWV. We werken met concrete doelen die we samen opvolgen. We werken het plan steeds bij, zodat er een compleet document ontstaat. Daarin ziet het UWV ook dat we alle stappen juist doorlopen. Ook met het UWV evalueren we regelmatig.

3. Afronding

Aan het einde van het traject is een complete eindrapportage ontstaan. Voor ons is het traject geslaagd als jouw doelen zijn behaald, je weer een stap dichter bij de arbeidsmarkt bent en als alle partijen tevreden zijn.

Gaan we ervoor?

Klinkt onze werkwijze goed voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.