Modulaire
re-integratiediensten

Wanneer bepaalde omstandigheden ervoor zorgen dat jouw afstand tot de arbeidsmarkt (te) groot is geworden, begeleiden wij je graag om mentaal en fysiek sterker te worden. Denk bijvoorbeeld aan rouwverwerking, een positieve mindset ontwikkelen en omgaan met beperkingen. Zo kom je weer in balans en zet je op een positieve manier stappen richting de arbeidsmarkt. 

Modulaire
re-integratiediensten

Modulaire
reintegratie-
diensten

Wanneer bepaalde omstandigheden ervoor zorgen dat jouw afstand tot de arbeidsmarkt (te) groot is geworden, begeleiden wij je graag om mentaal en fysiek sterker te worden. Denk bijvoorbeeld aan rouwverwerking, een positieve mindset ontwikkelen en omgaan met beperkingen.

Zo kom je weer in balans en zet je op een positieve manier stappen richting de arbeidsmarkt. 

We zetten hiervoor zogenaamde modulaire re-integratiediensten in:

Participatie interventie

Na een ingrijpende gebeurtenis zoals arbeidsongeschiktheid, langdurige ziekte of persoonlijke omstandigheden, kan je de grip kwijtraken. Je raakt verwijderd van de arbeidsmarkt. Met participatie interventie begeleiden we jou om die grip terug te krijgen, vertrouwen op te bouwen en daardoor stappen te zetten om terug te keren op de arbeidsmarkt.

Bevordering maatschappelijke deelname

Wanneer je afstand tot de arbeidsmarkt (te) groot is geworden, kan je hulp gebruiken. De stap naar een betaalde baan is soms nog te groot, daarom denken we ook mee in mogelijkheden als vrijwilligerswerk of dagbesteding. We ondersteunen je om fysiek en mentaal sterker te worden, zodat je met een positieve mindset stap voor stap terug naar de arbeidsmarkt kan. Samen ontdekken we de mogelijkheden die bij jouw vaardigheden, talenten en wensen passen.

Begeleiding bij scholing

Door je arbeidsongeschiktheid kan je je oude werk niet meer uitvoeren, maar dat betekent niet dat er helemaal niets meer mogelijk is. Omscholing kan mogelijkheden bieden om weer terug op de arbeidsmarkt te komen. We begeleiden je bij de inschrijving voor een opleiding, maar staan ook voor je klaar als het gaat om planning van huiswerk en we ondersteunen je bij toetsen en examens.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat modulaire re-integratiediensten in jouw geval inhouden? We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvende intake.