Werken bij
CV Match

Werken bij
CV Match

Werken bij
CV Match

Geloof jij, net als wij, dat een kandidaat veel meer is dan een cv en zijn werkervaring? Weet jij de talenten in iemand naar boven te halen en deze te matchen met passende functies? Dan ben jij een match voor ons! We hebben verschillende vacatures openstaan; bekijk ze hieronder.

Staat er geen matchende vacature bij? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie! Ook als zzp’er ben je welkom om contact op te nemen.

Open, eerlijk en betrokken

We kunnen hier een heleboel vertellen over de competenties die we zoeken, maar we vinden het belangrijker dat we op één lijn zitten. Jij vindt het, net als wij, belangrijk dat je een klik hebt met de klant. Dat je aanvoelt wat hij nodig heeft, waardoor je creatieve brein in oplossingen gaat denken. Dat wil niet zeggen dat je heel snel gaat; je neemt juist de tijd om te luisteren. Dat gaat bij jou vanzelf. Je bouwt een vertrouwensband op zodat je samen met de klant de juiste stappen kunt zetten. Of je nu vertrouwenspersoon, bedrijfsmaatschappelijk werker of consulent bent: de mens staat bij jou voorop.

Voordelen van werken bij CV Match

Met een gevarieerde agenda is werken bij CV Match nooit saai. Je ontmoet uiteenlopende mensen en komt bij verschillende bedrijven en organisaties terecht. Maar er is meer.

  • Je kunt vanuit thuis werken
  • Je creëert een goede werk-privébalans
  • Er is genoeg ruimte voor eigen input en ideeën
  • Er heerst een open, laagdrempelige cultuur
  • Je kunt je eigen agenda beheren


Denk je nu: dit klinkt als een match? Of wil je nog iets vragen? Stuur ons dan een bericht.