Klantverhalen

Hoe ontdek je nu beter wat we doen, dan door de verhalen van onze klanten?
Dit zeggen ze over CV Match!

Klant-
verhalen

Klant-
verhalen

Zij gingen je voor...

Hoe ontdek je nu beter wat we doen, dan door de verhalen van onze klanten?
Dit zeggen ze over CV Match!

Ik werk nu met veel plezier

Aan het begin van het traject had ik geen idee wat of waar ik zou kunnen herintreden. De coach heeft mij geholpen om een nieuwe richting te kiezen, een volledig andere weg dan mijn oude baan. Hij heeft mij ook geïntroduceerd bij mijn huidige werkgever, waar ik nu met veel plezier werk!

Er werd echt naar mij geluisterd

Het contact was zeer prettig en er werd ECHT naar mij geluisterd. We zijn samen op zoek gegaan naar een nieuwe richting, ik wilde niet terug naar mijn oude werk, maar wist ook absoluut niet wat ik dan wel wilde. Nu heb ik een baan waar ik weer met veel plezier ga werken en waar ik ook verder kan groeien/leren als de uitdaging niet meer voldoende blijkt.

Vertrouwen en begrip staan hoog in het vaandel

Brigitte is een prettig persoon om mijn verdriet en gevoelens tegen te kunnen vertellen. Vertrouwen en begrip staat dan hoog in het vaandel. Een goed luisterend oor, maar vooral ook goede tips.

Ik leer mezelf beter kennen

CV Match liet mij door opdrachten inzien dat ik bepaalde eigenschappen heb, waarin ik soms zo strikt in was dat dit dan ook tevens mijn valkuil was

Goed contact

Goed contact, duidelijk naar klant toe, ook gekeken naar behoeften klant. Ik wist voor het traject niet echt wat ik van een coach kon verwachten, de toegevoegde waarde.

Ik kreeg de aandacht die ik nodig had

Begeleiding was goed. Veel informatie gekregen waar ik iets aan heb. Kon alles bespreken. Nam de tijd voor mij en kreeg alle aandacht die ik nodig had.

Ik loop niet meer op mijn tenen

Ik heb nu een baan gevonden waar ik niet meer op mijn tenen hoef te lopen en ook nog groeimogelijkheden heb in de toekomst.

Coach ging uit van kansen

Coach keek verder en ging kijken wat ik graag wil en zag kansen liggen waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan.