Naar Werk Traject

Als je een ziektewet- of een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebt, zet het UWV het Naar werk traject in om je terug naar werk te begeleiden. Wij kunnen dit samen met jou doen. Als je nog niet helder hebt wat je precies wilt en kunt doen, is het Werkfit traject  een goede eerste stap. Daarin ontdek je welk beroep, welke functie en welk soort bedrijf bij je past. In het Naar werk traject gaan we vervolgens een stap verder en zoeken we een baan die past bij jouw profiel.

Naar Werk Traject

Naar Werk Traject

Als je een ziektewet- of een arbeidsongeschiktheids-uitkering hebt, zet het UWV het Naar werk traject in om je terug naar werk te begeleiden. Wij kunnen dit samen met jou doen. Als je nog niet helder hebt wat je precies wilt en kunt doen, is het Werkfit traject  een goede eerste stap. Daarin ontdek je welk beroep, welke functie en welk soort bedrijf bij je past. In het Naar werk traject gaan we vervolgens een stap verder en zoeken we een baan die past bij jouw profiel.

Naar werk Traject in het kort

Met persoonlijke aandacht en onder onze deskundige begeleiding ga je aan de slag. In dit traject gaan we samen bijvoorbeeld:

Het doel van het Naar Werk Traject

Natuurlijk is het doel van dit traject om een passende baan voor je te vinden. Minstens zo belangrijk is het dat je vol zelfvertrouwen, goed voorbereid en met zelfkennis naar een sollicitatiegesprek gaat. Dit helpt jou enorm om de stap naar de arbeidsmarkt te maken. Hoe beter voorbereid je bent, hoe prettiger een gesprek verloopt.

Stap voor stap begeleiding

We staan naast je tijdens elke stap en geven je alle tips en adviezen die jou naar een nieuwe baan helpen. Hoe gemotiveerder jij bent, hoe groter de kans dat we een baan vinden die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zijn heel positief ingesteld en we geloven dat er veel meer mogelijk is dan je denkt. Daarom kijken we vooral naar wat je kunt, wat je al hebt gedaan en wat je te bieden hebt aan kennis en ervaring. Dat is altijd veel meer dan je zelf in eerste instantie denkt!

Ga je ervoor?

Ben je klaar om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is qua werk? Vraag dan nu het Naar werk traject aan. Dit kan via jouw UWV-contactpersoon, of je kan direct contact met ons opnemen. Ook als je nog vragen hebt kun je ons een bericht sturen.

Klanten beoordelen ons met een: